Syntax error in template "af3b932212bd2b606a2b45b7376c7b681d93c745" on line 4 "
{call_phone}
" unknown tag "call_phone"

Βοήθεια

Επιλέξτε την ενότητα που σας ενδιαφέρει:

Τρόποι Πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής για τις παραγγελίες σας είναι οι εξής:

1. Αντικαταβολή
Πληρώνετε με μετρητά τον μεταφορέα που θα σας παραδώσει το δέμα σας, χωρίς επιπλέον χρέωση, ανεξαρτήτως του ποσού της παραγγελίας σας.

2. Πιστωτική κάρτα
Ασφαλής & εύκολη πληρωμή με όλες τις χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες σε ειδική σελίδα της EUROBANK EFG.

3. PayPal
Ασφαλής & εύκολη πληρωμή για όσους έχουν λογαριασμό στην υπηρεσία ηλεκτρονικών συναλλαγών Paypal.

4. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Κατάθεση σε κατάστημα τράπεζας ή με ηλεκτρονικό έμβασμα σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς:
Eurobank : αρ. λογ. 0026.0136.15.0200673381 ( IBAN: GR6802601360000150200673381 )
Εθνική : αρ. λογ. 460/403392-21 ( IBAN: GR3101104600000046040339221)
Πειραιώς : αρ. λογ. 5043-044403-039 ( IBAN: GR3701720430005043044403039 )

Σημειώσεις για πληρωμή σε τράπεζα:

  •  Σαν αιτιολογία θα πρέπει να δηλώσετε είτε το ονοματεπώνυμό σας είτε τον κωδικό της παραγγελίας σας.
  • Σε όλους μας τους λογαριασμούς ως όνομα δικαιούχου εμφανίζεται "Σταυροπούλου Όλγα".
  • Μόλις ολοκληρώσετε την κατάθεση θα πρέπει να μας ενημερώσετε μέσω e-mail στο orders@iconzoo.gr ή τηλεφωνικά στο 211.780.33.54 ώστε να προχωρήσουμε σε επιβεβαίωση της πληρωμής και αποστολή της παραγγελίας σας. Παρακαλούμε να συμπεριλάβετε στο email το όνομά σας και το όνομα της τράπεζας που έγινε η κατάθεση.
  • Σας επισημαίνουμε ότι σε περίπτωση μη πληρωμής της παραγγελίας σας εντός 5 εργάσιμων ημερών η παραγγελία θα ακυρώνεται.

Χρέωση & Τρόπος Αποστολής

Χρέωση Αποστολής - Ελλάδα
Οι παραγγελίες αποστέλλονται ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα, ανεξαρτήτως του ποσού της παραγγελίας. Επίσης, σε περίπτωση που γίνει αλλαγή ή επιστροφή προϊόντος και πάλι ΔΕΝ υπάρχει χρέωση (όλες οι αποστολές γίνονται με δικά μας έξοδα).

Χρέωση Αποστολής - Κύπρος
Για Κύπρο η χρέωση είναι €14 για παραγγελίες έως €50, και €8 για παραγγελίες μεγαλύτερης αξίας. Οι επιστροφές και αλλαγές γίνονται με χρέωση του πελάτη, εκτός από την περίπτωση αντικατάστασης/επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος, οπότε και αναλαμβάνουμε τα έξοδα επιστροφής/αποστολής.

Τρόπος Αποστολής
Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με την ACS Courier.

Χρόνοι Παράδοσης
Οι περισσότερες παραγγελίες αποστέλλονται την ίδια μέρα (εάν γίνουν μέχρι τις 3 το απόγευμα) και παραδίδονται σε 24-48 ώρες το αργότερο (την επόμενη ή μεθεπόμενη εργάσιμη μέρα), με εξαίρεση τις δυσπρόσιτες περιοχές όπου ενδέχεται η παράδοση να καθυστερήσει 2-3 ημέρες. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να ενημερώνεστε ανά πάσα στιγμή για την πορεία της παραγγελίας σας μέσα από το site μας.

Αλλαγές & Επιστροφές

Αν δεν σας κάνει κάποιο προϊόν που παραγγείλατε ή δεν σας ικανοποιεί η αγορά σας για οποιονδήποτε λόγο, μπορείτε να κάνετε επιστροφή ή αλλαγή, άμεσα, εύκολα και εντελώς δωρεάν.

Αλλαγή
Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε κάποιο προϊόν με άλλο μέγεθος ή με εντελώς διαφορετικό προϊόν μπορείτε να το κάνετε μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σας. Δεν σας χρεώνουμε μεταφορικά για την αλλαγή. Οδηγίες και φόρμα αλλαγής περιλαμβάνονται μέσα στο δέμα της παραγγελίας. Αν δεν υπάρχει διαθέσιμο το νέο μέγεθος ή προϊόν που θέλετε να παραλάβετε, σας επιστρέφουμε άμεσα τα χρήματά σας.

Επιστροφή
Δεχόμαστε επιστροφές για όλα τα προϊόντα μέσα σε 14 εργάσιμες από την ημέρα που θα τα παραλάβετε (εκτός από τα σκουλαρίκια για λόγους υγιεινής). Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν για οποιονδήποτε λόγο, χωρίς να μας τον δηλώσετε, αρκεί το προϊόν να είναι σε άριστη, αχρησιμοποίητη κατάσταση, όπως το παραλάβατε. Δεν χρεώνουμε μεταφορικά για την επιστροφή. Σας επιστρέφουμε ολόκληρη την αξία του προϊόντος. Οδηγίες και φόρμα επιστροφής περιλαμβάνονται μέσα στο δέμα της παραγγελίας.

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς ξέρω ότι το ρούχο/παπούτσι θα μου κάνει; 
Η εφαρμογή του ρούχου στο σώμα φαίνεται από την τοποθέτησή του στην κούκλα - μοντέλο. Προσπαθούμε να ανεβάζουμε στο site για κάθε προϊόν όσες περισσότερες εικόνες γίνεται (μπροστινή, πίσω, πλάι, λεπτομέρειες) ώστε να γίνεται αντιληπτή η φόρμα κάθε ρούχου. Σας συμβουλεύουμε να διαβάζετε το πεδίο περιγραφή και το πεδίο λεπτομέρειες κάθε προϊόντος καθώς εκεί θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες όπως υφή, μετρήσεις, προτάσεις συνδιασμού κ.α. Επίσης μπορείτε να δείτε τις "συμβουλές για τα μεγέθη" που υπάρχει στη σελίδα προϊόντος κάτω από την επιλογή μεγέθους. Εαν δεν έχουμε συμπεριλάβει κάποια πληροφορία που θα θέλατε, χρησιμοποιήστε την επιλογή "ρωτήστε μας" στην σελίδα προϊόντος φροντίζοντας να αναγράψετε σωστά το email επικοινωνίας σας. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον έχετε παραγγείλει ένα ρούχο/παπούτσι που τελικά δεν σας έκανε, η αλλαγή στο νούμερο είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε και την ενότητα επιστροφές.

Σε πόσο χρόνο από την ημέρα της παραγγελίας μου θα έρθουν τα προϊόντα;
Εξαρτάται από το πότε έχετε δώσει την παραγγελία σας και από τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει. Τα προϊόντα μας παραδίδονται μέσα σε 24 με 48 ώρες κατά τις εργάσιμες μέρες (Εκτός ορισμένων περιοχών της νησιωτικής χώρας 1 - 3 μέρες ή δυσπρόσιτων περιοχών που παραδίδονται σε 1-5 ημέρες). Εάν κάνετε την παραγγελία σας μέχρι τις 17.00 η ώρα το αργότερο, θα επεξεργαστεί από το σύστημα την ίδια ημέρα και θα αποσταλούν στην courier προς παράδοση την ίδια μέρα (εφ'όσον υπάρχει απόθεμα και είναι δυνατό να ελεγχθεί η αποπληρωμή τους). Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα που ζητήσατε δεν υπάρχει ή συντρέχει κάποια δυσκολία,θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε είτε τηλεφωνικά είτε με e-mail. Σε αυτή τη περίπτωση μπορεί είτε να σας παραδοθεί η παραγγελία σας χωρίς το προϊόν που παρουσιάζει έλλειψη, είτε να αποφασίσετε αν θέλετε να πραγματοποιηθεί η παραγγελία σας κάτω από τις συνθήκες που θα προκύψουν. Εάν η παραγγελία φτάσει στο σύστημά μας μετά τις 17.00, το πιθανότερο είναι να επεξεργαστεί την επόμενη εργάσιμη μέρα. Εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας! Εάν η παραγγελία σας γίνει Σάββατο πριν τις 13.00 θα σταλεί στην courier την ίδια μέρα, αλλιώς για παραγγελίες εντός Σαββατοκύριακου, οι αποστολές δίνονται στην courier Δευτέρα 08.00 για αποστολή. Για παραγγελίες που ο τρόπος πληρωμής είναι κατάθεση σε Τραπεζα, η παραγγελία θα επεξεργαστεί μόλις μας στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης όπως προβλέπεται (πατήστε εδώ για λεπτομέρειες).

Πώς διασφαλίζεται η ασφάλεια των συναλλαγών μου;
Οι ηλεκτρονικές σας συναλλαγές στην iconzoo είναι απόλυτα ασφαλείς:
- Αν πληρώσετε με αντικαταβολή ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό δε σας ζητάμε και δεν αποθηκεύουμε κανένα ευαίσθητο δεδομένο πέρα από τα στοιχεία διεύθυνσης και επικοινωνίας για να μπορέσουμε να παραδόσουμε την παραγγελία σας γρήγορα και με ασφάλεια.
- Αν πληρώσετε μέσω πιστωτικής κάρτας η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Τράπεζα EUROBANK EFG, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας, η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το συστήματα ασφαλείας ProxyPay3 της EUROBANK. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία της Τράπεζας. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία της Τράπεζας, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA, Electron VISA, MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 256-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια.Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.Η iconzoo δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτής της σελίδας.
- Με την επιλογή Paypal μεταφέρεστε με ανακατεύθυνση (redirection) στην ασφαλή σελίδα της Paypal. Η Paypal παρέχει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια με SSL 128 bit κρυπτογράφηση, ταυτοποίηση και αυθεντικοποίηση. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται πουθενά, και η iconzoo δεν εμπλέκεται σε κανένα στάδιο της διαδικασίας.

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!